Fietsverlichtingsactie

 Ieder najaar doen wij mee aan deze actie van VVN!! U toch ook?

 

ANWB Lichtbrigade op 6 oktober: Gratis controle en reparatie fietsverlichting in de Biezen

 

De herfst is weer begonnen. Het wordt weer eerder donker wordt en om gezien te worden in het verkeer moeten lampen weer aan. Ook op de fiets! Maar doet uw fietslicht het nog? Met goede verlichting op de fiets daalt namelijk de kans op een aanrijding met 20%. 

 

Wijkraad De Biezen doet daarom op zaterdagmiddag 6 oktober mee aan de grootste fietsverlichtingsactie van Nederland; de Lichtbrigade van de ANWB. Op deze middag kunnen wijkbewoners, jong en oud, de verlichting van hun fietsen te laten controleren en indien mogelijk te repareren zonder kosten. Mede door het fietsveiligheidspakket van de ANWB Lichtbrigade kan de Wijkraad dit kosteloos doen.  

 

De actietent van de wijkraad staat 6 oktober tussen 13.30 en 16.00 uur op het grasveld achter de bibliotheek (Hoek Drijversveld/Hertenveld); een punt waar veel fietsers de wijk in en uit gaan. Kom ook langs met uw fiets, en laat hem nakijken terwijl u wacht onder het genot van een warm drankje en wat lekkers.

 

 

* De ervaring heeft ons geleerd dat het met vlagen erg druk kan zijn, wij doen ons best iedereen te helpen. Maar besef wel dat wij afhankelijk zijn van onze vrijwilligers! Wilt u zelf ook eens komen helpen? Neem dan even contact op!!